Pop up -tila kaupunkikulttuurin elävöittämiseen – äänestä Esteetön ry:n ehdotusta 7.8.2019 mennessä

Oulun kaupunki tukee tänä vuonna 35 000 eurolla kuntalaisten tekemien kehittämisehdotusten toteuttamista osallistuvan budjetoinnin muodossa. Tavoitteena on lisätä asukkaiden vaikuttamis- ja osallistumismahdollisuuksia sekä hyödyntää heidän osaamistaan ja asiantuntemustaan kaupungin kehittämisessä.

Esteetön ry on jättänyt oman kehittämisideansa nimellä Pop up -tila kaupunkikulttuurin elävöittämiseen:

Helposti saavutettava ja esteetön yhteinen pop up –tila, jossa esimerkiksi kulttuurin vapaan kentän toimijat ja eri yhdistykset saisivat tuoda toimintaansa esille. Eri toimijoiden kesken verkostoituminen olisi luontevaa yhteisen tekemisen äärellä. Tila voisi toimia myös luovana työskentelytilana ja olisi varattavissa kaikkien käyttöön sähköisen varauskalenterin avulla.

Pop up -tilassa voisi järjestää esimerkiksi maistiaisen tulevasta taidetoiminnasta, esityksestä, luennosta, näyttelystä. Siellä voisi olla esillä flyereita ja esitteitä.

Esteetön ry:llä ei ole omaa varsinaista toimitilaa vaan kokoonnumme Aleksinkulmassa. Esteetön ry on kulttuurihyvinvointiyhdistys suurella sydämellä ja esteettömällä asenteella. Kehitämme ja tuotamme taide- ja kulttuurilähtöisiä palveluja Pohjois-Suomen alueella. Toimintamme tarkoituksena on edistää hyvinvointia, yhdenvertaisuutta ja luovaa oppimista. 

Yhdessä olemme enemmän – suunnitelma tukee Oulun kaupungin tavoitetta olla Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2026.

Jotta voit äänestää ehdotustamme, tulee sinun ladata puhelimeesi Electorate -mobiilisovellus, luoda oma tili ja vastata muutamiin kysymyksiin. Sitten vain kannattamaan Esteetön ry:n ideaa!  

Äänestysaikaa on 7.8.2019 saakka.