Valonjuhla Lähde! puistossa 21.11. klo 17

Työryhmä Luovat Askeleet ja Esteetön ry ovat mukana Valonjuhlassa Lähde! -hyvinvointipuistossa Iissä. Juhla järjestetään 21.11. klo 17-18:30.

”Valonjuhlassa on hieno tilaisuus tutustua Lähde! puistoon ja sen hienoihin yksityiskohtiin. Siellä voi nähdä mm. upeita jättihimmeleitä ja pisarakeramiikkaa. Samalla voi nauttia myös glögi- ja piparitarjoilusta, jota on varattu 200 hengelle. Juhlan huipennukseksi Esteetön ry:n työryhmä Luovat Askeleet tuo juhlaan Tanssi valolle -performanssin. Se on yhteisötaideteos, joka sisältää lempeästi osallistavaa ”liikkumisen taidetta”.

Valonjuhla juhlistaa ensimmäistä, taiteen osallistavien menetelmien avulla yhdessä erityisryhmien kanssa suunniteltua Lähde! -hyvinvointipuistoa, joka sijaitsee Iissä terveysaseman takana (Asematie 165, Ii).”

Lisätietoa tapahtumasta: https://www.ii.fi/tapahtumat/valonjuhla-lahde-puistossa