Työryhmä Kudelma

kudelma

Työryhmä Kudelma on vapaan kentän moniammatillinen esiintyjäryhmä, jonka taideluotsina toimii Pauliina Lappi Espoosta. Työryhmä Kudelma haluaa toiminnallaan edistää esteettömän tanssin tunnettavuutta sekä mahdollistaa uudenlaisia luovia toimintaedellytyksiä taiteen soveltavalle käytölle ja esteettömälle taidetanssille niin Pohjois-Suomessa kuin valtakunnallisesti, sekä kansainvälistä verkostoyhteistyötä vahvistaen.

Kudelma on esiintynyt yhdessä erilaisin kokoonpanoin mm. Oulun tanssin keskus JoJon Pomppulauta –foorumissa,  Parafest- tapahtumassa Joensuussa, Kaapelitehtaan Cross Over –festivaalilla Helsingissä, Tanssia Tyrkyllä -festivaalilla (nykyinen OuDance) ja Oulun Taiteiden yössä. Kudelman työtä ja Diminuendoa on esitelty muun muassa Vaasan tanssin aluekeskuksen Pohjoismaisessa tanssiseminaarissa, sekä Norjassa Tromsassa Dansearena Nordin järjestämässä seminaarissa.

Työryhmä Kudelma toimii yhteistyössä Esteetön ry:n kanssa (www.esteetonry.fi). Työryhmän työskentelyä ovat tukeneet myös Taike, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimipiste, Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Caritas-koti, Kulttuuritalo Valve ja Ville Jaaranto / WEB Manageri.

Esteettömän tanssin esitystoiminta vuosina 2010-2016.

Tutustu myös kudelmalaisten Pauliinan ja Johannan taiteellis-tieteelliseen ja pedagogiseen projektiin Metodologinen Menu.

 

Kudelman kalenteri

Kudelma-galleria